Voel je fitter, gezonder en gelukkiger met 3FIT

Voor wie is 3fit?

3fit richt zich op mensen die hulp kunnen gebruiken bij het ontwikkelen en vasthouden van een gezond leefpatroon.

Herkent u klachten als futloosheid of lusteloosheid, de dag niet goed gepland krijgen, depressieve gevoelens, gevoelens van nutteloosheid, gevoelens van eenzaamheid of stress? Heeft u overgewicht? Heeft u geregeld onverklaarbare lichamelijke klachten? Heeft u diabetes of problemen met hart en bloedvaten of wordt u hiervoor door uw arts gewaarschuwd? Dan kunt u bij 3fit terecht.

Mijn specialisme is gericht op mensen met een chronische aandoening, verstandelijke, psychische, zintuiglijke of lichamelijke beperking.

_JF_6241
_JF_6146

Hoe maakt 3fit u fitter, gezonder en gelukkiger?

Als ergotherapeut geef ik adviezen en coaching op de 3 fit-gebieden die hierboven genoemd staan. Met mijn kennis en ervaring zoek ik samen met u en uw omgeving de beste oplossingen voor elke uitdaging.

Vooral voldoende beweging is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. 3fit werkt met u aan motivatie en traint de vaardigheden, die nodig zijn om het bewegingspatroon te veranderen en vol te houden. Uw omgeving is hierbij van belang en wordt naar uw wens betrokken bij het proces en het advies.

Het permanent veranderen van gedrag valt of staat met persoonlijke balans en het bewustzijn van wie u bent, daarbij rekening houdend met uw specifieke kwaliteiten. Wanneer u uit evenwicht bent of uzelf wilt ontwikkelen op mentaal vlak, zet ik mijn honden als spiegel in. Honden zijn onbevooroordeeld en reageren instinctief. Het werken met honden is zeer effectief, u doet ervaringen op die u nooit meer vergeet. Het spiegelen met honden geeft inzichten in een grote verscheidenheid aan coachingsvragen.