Voel je fitter, gezonder en gelukkiger met 3FIT
Irene-Moors

Irene Moors opent ergotherapiepraktijk 3fit

Op 21 november a.s. start de Apeldoornse Kirsten Hanekamp haar bedrijf 3fit. Kirsten nodigt u van harte uit daarbij aanwezig te zijn. De officiƫle opening zal verricht worden door Irene Moors, ambassadeur van de Bart de Graaff Foundation, en Mirjam de Graaff, voorzitter van de stichting.

Met 3fit richt Kirsten zich op mensen die hulp kunnen gebruiken bij het ontwikkelen en vasthouden van een gezond leefpatroon. Als ergotherapeut is Kirsten gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een chronische aandoening, lichamelijke, psychische, verstandelijke of zintuigelijke beperking.

Kirsten stimuleert mensen met 3fit tot een gezond beweegpatroon, geeft advies en training op het gebied van voeding, de bereiding van de maaltijden en dagplanning. Kirsten levert met 3fit daarnaast mental coaching met behulp van haar honden als spiegel.

Kirsten is geboren met het goldenhar syndroom, een schedel en aangezichtsafwijking. Hierdoor ziet zij minder, heeft zij een verminderd gehoor en heeft zij een opvallend uiterlijk. Kirsten is zelf dus ervaringsdeskundige op het gebied van het leven met een beperking.
Bij het opstarten van haar eigen bedrijf krijgt Kirsten ondersteuning van de Bart de Graaff Foundation. Zij helpen haar financieel en met hun kennis om haar 3fit tot een succes te maken.

Nieuwsgierig geworden? U bent op 21 november van 15 tot 17 uur van harte welkom om de start van 3fit live mee te maken bij Bos en Weide fysiotherapie aan de Oude Beekbergerweg 21 in Apeldoorn. U kunt nader kennismaken met Kirsten Hanekamp en haar bedrijf 3fit. Ook is er gelegenheid Kirsten, Irene en Mirjam te interviewen.